Guide til Ørestads natur

 

Kom helt tæt på naturen med Ørestads naturguide. Print guiden og tag den med på en oplevelsestur i Ørestads og omegnens naturområder. 

Det store naturområde Amager Fælled og Grønjordssøen udgør en fjerdedel af Ørestads grønne områder og er det perfekte udflugtsmål klos op ad København City. 

Her kan du udforske det tætte krat, de mange vådområder, de vilde trampestier og floraen og faunaen på Amager Fælled. Tag Metroen fx. til DR Byen station og gå på opdagelse - eller helt til Vestamager Station for at komme til Kalvebod. Der er god plads og store afstande, så tag eventuelt din cykel med.

På denne side kan du hente både naturguiden og en række andre udgivelser om spiselige planter, opskriftshæfte, pjecer om Kalvebod Fælled osv. God fornøjelse.

Hent Ørestad naturguide

Download den otte-siders naturguide og tag den med på udflugt.

Guide til spiselige planter

Ørestadsbeboer Jann Kuusisaari afholder ofte guidede ture i Ørestads naturområder, hvor deltagerne samler bl.a. urter og krydderier, der kan spises. Jann har udgivet en lille guide med billeder af nogle af de mange spiselige planter, der findes på Fælleden. 


Jann Kuusisaari driver også en række Facebook sider som på forskellig vis har naturen som indhold. Se bl.a. hans side om Spiselige planter på Amager Fælled

Noma opskriftshæfte

I 2009 afholdte By & Havn et arrangement i samarbejde med bl.a. restaurant Noma på Amager Fælled, hvor vi samlede urter og lavede mad. Hent opskriftshæftet med Nomas opskrifter.