PLUG N PLAY

 

PLUG N PLAY ER NEDLAGT. Her på siden kan du læse om det midlertidige idrætsområde, som eksisterede fra 2009 - 2016.

Herunder funder du praktisk information.  

Åbningstider: PLUG N PLAY er åbent året rundt, døgnet rundt.

Pris: Det er gratis at bruge PLUG N PLAY.

Skoler og institutioner: Skoler og institutioner kan frit benytte anlægget, så længe det ikke forhindrer foreningerne i at gennemfører deres planlagte træning. De fleste starter deres træning ud på eftermiddagen – men tjek alligevel kalenderen nedenfor inden I tager af sted. Skulle nogle af banerne være reserveret til træning, er det altid muligt at finde ledige steder på anlægget.

Booking af baner: Det kan de tilknyttede foreninger og dem som lejer PLUG N PLAY til events. Andre brugere, kan ikke oprette reservationer i kalenderen, så af og til må dele med de andre. Heldigvis er der så mange sjove og spændende aktiviteter på PLUG N PLAY, at ventetiden sjældent bliver lang.

Foreningernes træningstider og tilbud: I kalenderen kan man se foreningernes træningstider. Se også foreningernes hjemmesider - links til højre.

Udlejningsarrangementer: PLUG N PLAY kan lejes på hverdage i tidsrummet 8:00 til 15:00 og i weekenderne under forudsætning af at det ikke er i konflikt med foreningernes undervisninger og øvrige aktiviteter. Lejer har førsteret til anlægget i det lejede tidsrum og der oprettes en reservation i kalenderen. Kontakt Christian Damgaard, By & Havn på chd@byoghavn.dk for mere information om priser og lejeaftaler.

Lejeindtægten bruges til at drive og vedligeholde anlægget. PLUG N PLAY får ikke tildelt kommunale driftsmidler. Udlejning af PLUG N PLAY muliggør opretholdelsen af anlægget til fordel for et aktivt foreningsliv. PLUG N PLAY udlejes max 10 gange pr. sæson.

Toiletfaciliteter: Nej. Toiletterne er kun åbne i forbindelse med foreningernes træning eller efter særlig aftale. Det er foreningerne selv, der betaler for renhold. I forbindelse med udlejning påfalder denne udgift lejer.

Drikkevand: Der findes to vandposter med drikkevand på PLUG N PLAY. Den ene er ved indgangen til Beach Voley banen og den anden er ved siden af de to røde containere ved rulleskøjtebanen.

Parkering: Der findes tre P-anlæg i Ørestad Syd. Det der er tættest på ligger lige overfor PLUG N PLAY på Asger Jorns Allé. Se parkeringssiden.

Ankomst og afgang: Du kan tage metroen Vestamager Metrostation. Herfra tager det kun et par minutter før du står på PLUG N PLAY. Derudover har PLUG N PLAY tilknyttet parkeringspladser, busholdeplads og cykelstativer.


dET KAN DU PÅ pLUG N PLAY

  • parkour
  • speedskating
  • dirt jump
  • beach volley
  • beach tennis
  • 5-mands fodbold
  • almindelig fodbold
  • basketball
  • street basket
  • eller få en økologisk nyttehave i de urbane haver

Video om plug n play

Her ligger plug n play

Folder om plug n play

Folderen fortæller generelt om PLUG N PLAY og alle de tilknyttede foreninger.

Evalueringsrapport om Plug n Play

PLUG N PLAY er blevet evalueret af konsulentfirmaet Hausenberg.

disse foreninger er knyttet til plug n play:

Danske Freestyle Cyklister
Foreningen arbejder aktivt for at skabe bedre vilkår og rammer for den uetablerede del af cykelsporten. Danske Freestyle Cyklister blev dannet i 2009 og er en folkeoplysende forening med 60 medlemmer.
www.dkfc.dk

Team JiYo
Team JiYo er en parkour performance-gruppe. Gruppen har designet parkour-parken på PLUG N PLAY og varetager undervisning i parkour og freerunning for Københavns unge under foreningen: Dansk Parkour & Freerunning.
www.teamjiyo.com

Vesterbro Rulleskøjteklub
Vesterbro Rulleskøjte Klub blev stiftet i 1995 som en af de første rulleskøjteklubber i Danmark, og tæller omkring 250 medlemmer. Klubben har både en motionsafdeling, et børnehold, en hurtigløbs-/speedafdeling, et Roller Derby hold samt en afdeling for skater-hockey. Foreningen arbejder på at udbrede sporten og forbedre faciliteterne for udøverne inden for rulleskøjtekulturen. 
- www.vrk.dk

Ørestad Urbane Haver
Ørestad Urbane Haver er en forening, der eksperimenterer med etableringen af små nyttehaver på det midlertidige aktivitetsområde. Her mødes medlemmerne for at dyrke blomster, grøntsager og urter. Alle med interesse fordyrkning - nybegyndere og erfarne, er velkomne til at besøge haverne.
- www.urbanehaver.dk

Frk. Birger
Ved siden af PLUG N PLAY ligger Frk. Birger. Her afholdes arrangementer med bl.a. kajakpolo for grupper i alle andre og størrelser. Det kræver ingen forkundskaber. Frk. Birger sørger for dommer, instruktør, kajakker etc. Se priser på hjemmesiden
- www.frkbirger.dk