Øvrige indkøbsmuligheder

 

Ørestad Nord


1) DøgnNetto
I juni 2010 åbnede DøgnNetto i Ørestad Nord på adressen Rued Langaardsvej 4 (Mikado House). Den velassorterede butik giver de mange mennesker, der bor eller arbejder i Ørestad Nord, en indkøbsmulighed lige rundt om hjørnet. Butikken har åbent har alle dage fra kl. 8 til 22.

2) Fakta Q
Fakta Q er en discountbutik tilføjet en række convenience-elementer: Friskbagt brød, cofee-to-go, sandwich og kolde drikke. Fakta Q ligger på Njalsgade 72 A-D lige ved Islands Brygge Metrostation. Butikken har åbent alle dage fra kl. 7 til 22. 


Amager Fælled kvarteret


3) Copenhagen Bikecenter


Ørestad City

4) Field´s - læs mere her


5) DøgnNetto
I maj 2008 åbnede DøgnNetto i Ørestad City på adressen Ørestads Boulevard 70 (Parkhusene). Den velassorterede butik betyder for Ørestads beboere, at det ikke længere er nødvendigt at gå i Field´s for at købe en liter mælk. Butikken har åbent har alle dage fra kl. 8 til 22. 

6) Irma
I december 2012 åbnede Irma på hjørnet af Arne Jacobsens Allé og Edvard Thomsens Allé i stueetagen af huset PULS. Den velassorterede butik rummer alle de kendte og friske Irma varer. Der bliver lidt højere til loftet end i andre Irma butikker. En flot, anderledes indretning, men med alle de kendte og friske varer. Butikken har åbent alle hverdage fra kl. 8 til 20 og lørdag/søndag fra kl. 9 til 20.


Ørestad Syd


8) Kervan
I 8TALLET i Ørestad Syd ligger grønthandleren Kervan, som sælger alt fra delikatesser og vin til blomster, frisk frugt og grøntsager. Det er ejerne af Kervan i Nordre Frihavnsgade på Østerbro, der står bag butikken, som ligger i det prisbelønnede byggeri 8TALLET få minutter fra Vestamager Metrostation. Åben alle ugens dage fra kl. 8 til 20. Robert Jacobsens Vej 72 - få minutters gang fra Vestamager Metrostation. Se også butikkens hjemmeside

Kort over indkøbsmuligher