Erhvervsudlejning

 

By & Havn har kun få udlejningslokaler i Ørestad. Men en del investorer i Ørestad bygger erhvervsbyggerier med kontorfaciliteter til udlejning

Det er Ørestads investorer, der enten selv eller via erhvervsmæglere står for udlejning af kontorlejemål i Ørestad.
Kontorfællesskab i VM Bjerget


By & Havn udbyder pladser i kontorfællesskab i Bjarke Ingels’ verdenskendte byggeri VM Bjerget i Ørestad City.

Læs udlejningsprospektet her

Faciliteter: 
Du får egen kontorplads med trådløst internet, adgang til to mødelokaler, toilet, tekøkken med kogeplader, køleskab og opvaskemaskine, spiseplads samt adgang til to store terrasser.

  • Klik på tegningen for at hente den som pdf.

Adgang:
Der er mod betaling parkeringsmulighed i bygningen og kun 300 meter til Bella Center Metrostation med 8 minutters metrotransport til Kongens Nytorv.

Kontorfællesskabet består af i alt 15 pladser, hvoraf de fire allerede er reserveret.

Lejen er 2626 om måneden pr. arbejdsplads plus moms.

Området: 
Ørestad City er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og åbner Københavns døre for beboerne. Ørestad er Københavns mest internationale kvarter med mange globalt orienterede virksomheder, der har valgt Ørestad City på grund af nærheden til både Lufthavnen, Københavns centrum og Øresundsregionen.

Hent e-flyer

Kontakt udlejningsafdelingen

T: 3376 9800

E: info@byoghavn.dk
Jens Elleby - bygningslejemål og areallejemål i Ørestad

E: je@byoghavn.dk

Se dronefilmen fra Ørestad

Klik på 'firkanten' i nederste højre hjørne for at se filmen på fuld skærm. Filmen er produceret af Kontraframe. Musik af Christoffer Høyer / Hoyer songs.


Om By & Havns behandling af Persondata

By & Havn lægger stor vægt på, at borgere, kunder etc. er trygge ved vores behandling af personoplysninger. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger – www.byoghavn.dk/persondata