Grundejerforeninger & vandlaug

 

Der er en række grundejerforeninger i Ørestad samt et vandlaug. Fire foreninger samt vandlauget er samlet under Grundejerforeningssekretariatet Ørestad, der varetager opgaver af meget forskellig karakter.

Medlemmerne af grundejerforeningssekretariatet Ørestad er: 

Det er tanken, at flere grundejerforeninger i Ørestad skal serviceres af sekretariatet, efterhånden som Ørestad udvikler sig.

Sekretariatet har eksisteret siden 1. januar 2008 - de første tre år hos By & Havn, og fra 2011 som en selvstændig forening drevet af medlemmerne. Sekretariatet har nu hjemme i et kontorfællesskab i Bjerget i Ørestad City.

Sekretariatet varetager bl.a. følgende opgaver:

  • Administrativ betjening af grundejerforeningens medlemmer ved bestyrelsesmøder, generalforsamlinger, løbende dialog, m.m.
  • Drift og udvikling af foreningernes arealer.
  • Diverse kommunikationsopgaver om grundejerforeningernes arbejde og kulturelle aktiviteter i bydelene, bl.a. via hjemmesiden Orestad.net, nyhedsbreve, Ørestad Avis, foreningernes kontaktnetværk m.m.
  • Koordinerer bylivs- og netværkskabende aktiviteter som arrangementer, workshops, dialog med beboere og brugere, samarbejdspartner ved nye initiativer i bydelene.
  • Koordinering og besvarelse af henvendelser omkring Ørestad, fx brug af foreningernes arealer.

Kontakt sekretariatet

Grundejerforeningssekretariatet Ørestad

Ørestads Boulevard 55 E, 5. sal

2300 København S

Hjemmeside

T: 2984 0071

E: gfsekretariatet@orestad.net

FacebookFejl og mangler på siden?

Carsten Arlund


Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701

Grundejerforeninger