Investér i Københavns nye bydel

 

Flyt din virksomhed til et område, der er skabt til udvikling.

By & Havn udvikler og sælger nogle af Københavns mest eftertragtede grunde. Alle grundene ligger centralt i København med god infrastruktur og kollektiv trafikbetjening. Med en god balance mellem erhverv og boliger og med blandede boligtyper gives der gode muligheder for, at det gode liv kan leves både i og imellem bygningerne. Mange bygninger og fællesområder i de nye bydele har allerede vundet priser for arkitektur og byplanlægning.

Når du handler med By & Havn, handler du med et af Danmarks største udviklingsselskaber. Vi følger de nye bydele fra udviklingsområde til færdig by, sørger for infrastrukturen og sikrer, at der er plads til videre udvikling, også efter at virksomheder og borgere har overtaget områderne.

Ørestad er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og samtidig tilbyder områdets beboere kombinationen af storslået natur og samtidig have byens pulserende liv som nabo. 

Du er altid velkommen til at kontakte selskabets salgsafdeling, hvis du er interesseret i at høre mere. 

null

Interessetilkendegivelser - ørestad Syd

Der er nu mulighed for at komme i betragtning til en af de sidste etaper af boligbyggeri i Ørestad. Der åbnes for investorer til næste etape omfattende ca. 60.000 em2 byggeri til række- og etageboliger i Ørestad Syd.


Frist for at afgive interessetilkendegivelse er sat til 1. maj 2017, og vilkår og betingelser fremgår af vedhæftede faktaark med bilag.


Spørgsmål vedrørende interessetilkendegivelsen kan rettes til Chef for Salg og Udlejning, Nicolai Irminger Axholm på E: nix@byoghavn.dk eller T: 2916 0313.

Kontakt salgsafdelingen

T: 3376 9800

E: info@byoghavn.dk

 Nicolai Irminger Axholm

Salgschef

T: 2916 0313

E: nix@byoghavn.dk


 Michael Soetmann

Udviklings- og salgsdirektør

E: mso@byoghavn.dk

Se dronefilmen fra Ørestad

Klik på 'firkanten' i nederste højre hjørne for at se filmen på fuld skærm. Filmen er produceret af Kontraframe. Musik af Christoffer Høyer / Hoyer songs.


Se Udviklingsmuligheder