Ressourcerækkerne

Status: Solgt
Byggeret: 8.990 em2

På byggefeltet 1.1 har Lendager Arkitekter tegnet projekt for NREP og Arkitektgruppen.

Bydel:
Kvarter:
Status: Solgt
Byggeret: 8.990 em2

Anvendelse: Bolig
Lokalplan: 398 med tillæg 1 og 2 / 28.01.2016

Køber: NREP og Arkitektgruppen
Byggeri:
Arkitekt: Lendager Arkitekter
Byggeperiode: 2017-2020

Beskrivelse

På byggefeltet 1.1 har Lendager Arkitekter tegnet projekt for et konsortium bestående af NREP og Arkitektgruppen, hvor temaet er upcycling af materialer. Denne tilgang giver bebyggelserne helt særlige identiteter og udtryk.

Bebyggelsen i byggefelt 1.1 indrettes med rækkehuse i tre etager, der afsluttes med etagebyggeri på henholdsvis 5 og 7 etager mod vest og øst. Bebyggelsen kaldes Ressourcerækkerne, og der hentydes hermed til det fysiske udtryk af upcyclede teglelementer og andre facadematerialer samt til upcycling af materialer i det hele taget, der betyder, at der arbejdes mod at minimere bebyggelsens totale CO2 regnskab med op til 80%. 

Der indrettes 29 rækkehuse og 54 lejligheder i etagehusene. På rækkehusenes tage indrettes taghaver med væksthuse og på etagehusene placeres solceller. I kælderen etableres bilparkering samt depotrum og cykelparkering. Til rækkehusene bliver der desuden indrettet et egentligt kælderrum.
Om kvarteret

Kun få steder i Europa kan du bo og arbejde i en hovedstad og samtidig midt i naturen. Det er muligt i København. I Ørestad Syd.


Som beboer i Ørestad Syd er det nemt og hurtigt at nå resten af København og omegn. Med Metroen kan du være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørreport St. på 14 minutter og på Frederiksberg på 18 minutter.

Lige nord for kvarteret passerer Øresundstoget. Fra Ørestad stations ene perron kommer du på seks minutter til Lufthavnen og videre til Malmö. Fra den anden perron kommer du på syv minutter til Københavns Hovedbanegård. 

Langs med Øresundsbanen løber Øresundsmotorvejen. Med bil kan du derfor komme til f.eks. Malmö eller Hellerup på 15-16 minutter.

Om bydelen

Ørestad er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og samtidig tilbyder områdets beboere kombinationen af storslået natur og samtidig have byens pulserende liv som nabo.

Kontakt By & Havn

Nordre Toldbod 7
T: 3376 9800
E: info@byoghavn.dk
I: byoghavn.dk


Bemærk at By & Havn sælger byggegrunde i Københavns nye bydele. Selskabet sælger ikke boliger. Vi henviser til investoren og/eller ejendomsmægleren.

Lignende arealer