Status: Solgt
Byggeret: 9.100 em2

kombineret rækkehus- og etagebebyggelse for PensionDanmark med KPC som totalentreprenør. 28 rækkehuse i 2-3 etager og 67 lejligheder.

Bydel:
Kvarter:
Status: Solgt
Byggeret: 9.100 em2

Anvendelse: Bolig
Lokalplan: 398 med tillæg 1 og 2 / 28.01.2016

Køber: PensionDanmark
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter
Byggeperiode: 2016-2018

Beskrivelse

Årstiderne Arkitekter har udarbejdet et byggeri til en kombineret rækkehus- og etagebebyggelse for PensionDanmark med KPC som totalentreprenør. Omfanget er på 9.100 m2 fordelt på 28 rækkehuse i 2 og 3 etager og 66 lejligheder i etagehusene, der ligger ud mod de overordnede veje, hvor skalaen er dimensioneret til den højere bebyggelse. 

Bebyggelsen opføres i lysegule teglsten, der suppleres med mørke/sorte tegl, hvor der skabes den efterspurgte variation med teglstensdetaljer, forskellige fugefarver, vertikale og horisontale forskydninger samt varierede vinduesformater.

I kælderen placeres bilparkering, cykler samt depotrum til lejlighederne. Da der kun er bilparkering under halvdelen af gårdrummet er denne del hævet og udnyttes til at skabe rumligheder til forskellige aktiviteter i gården samt en del af den omfattende cykelparkering, der skal placeres.


Om kvarteret

Kun få steder i Europa kan du bo og arbejde i en hovedstad og samtidig midt i naturen. Det er muligt i København. I Ørestad Syd.


Som beboer i Ørestad Syd er det nemt og hurtigt at nå resten af København og omegn. Med Metroen kan du være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørreport St. på 14 minutter og på Frederiksberg på 18 minutter.

Lige nord for kvarteret passerer Øresundstoget. Fra Ørestad stations ene perron kommer du på seks minutter til Lufthavnen og videre til Malmö. Fra den anden perron kommer du på syv minutter til Københavns Hovedbanegård. 

Langs med Øresundsbanen løber Øresundsmotorvejen. Med bil kan du derfor komme til f.eks. Malmö eller Hellerup på 15-16 minutter.

Om bydelen

Ørestad er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og samtidig tilbyder områdets beboere kombinationen af storslået natur og samtidig have byens pulserende liv som nabo.

Kontakt By & Havn

Nordre Toldbod 7
T: 3376 9800
E: info@byoghavn.dk
I: byoghavn.dk


Bemærk at By & Havn sælger byggegrunde i Københavns nye bydele. Selskabet sælger ikke boliger. Vi henviser til investoren og/eller ejendomsmægleren.

Lignende arealer