Status: Solgt
Byggeret: 7.600 em2

7.600 em2 solgt til PFA Ejendomme, som samarbejder med Agenda Property. 22 rækkehuse og 52 lejligheder.

Bydel:
Kvarter:
Status: Solgt
Byggeret: 7.600 em2

Anvendelse: Bolig
Lokalplan: 398 med tillæg 1 og 2 / 28.01.2016

Køber: PFA Ejendomme
Arkitekt: Danielsen Archtecture
Byggeperiode: 2017-2019

Beskrivelse

Byggefelt 1.3 og 1.4 er solgt til PFA Ejendomme, som samarbejder med Agenda Property om udviklingen. Byggerierne tager afsæt i en traditionel karréstruktur med rækkehuse langs den nord- og sydvendte facade. I gavlene mod øst og vest etableres der lejlighedsbebyggelser.

Etageboligerne varierer fra 4 til 6 etager, mens rækkehusene er i 3 etager. Etageboligerne fungerer som gavlbygninger - højest mod øst, hvilket er med til at skabe en mere fortættet og urban bygade mod Robert Jacobsens Allé. De vestlige gavlbygninger er lidt lavere og skaber en mere åben by ind mod rækkehuskvarteret. 

Rækkehusene og etageboligerne tænkes udført i teglsten af god kvalitet, med en variation og en stoflighed, der giver facaderne liv. Bebyggelsen har flere forskydninger i facadelinjen, der er med til at bryde den monotone facadearkitektur og tilføre individualitet til hver enkelt bolig.
Om kvarteret

Kun få steder i Europa kan du bo og arbejde i en hovedstad og samtidig midt i naturen. Det er muligt i København. I Ørestad Syd.


Som beboer i Ørestad Syd er det nemt og hurtigt at nå resten af København og omegn. Med Metroen kan du være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørreport St. på 14 minutter og på Frederiksberg på 18 minutter.

Lige nord for kvarteret passerer Øresundstoget. Fra Ørestad stations ene perron kommer du på seks minutter til Lufthavnen og videre til Malmö. Fra den anden perron kommer du på syv minutter til Københavns Hovedbanegård. 

Langs med Øresundsbanen løber Øresundsmotorvejen. Med bil kan du derfor komme til f.eks. Malmö eller Hellerup på 15-16 minutter.

Om bydelen

Ørestad er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og samtidig tilbyder områdets beboere kombinationen af storslået natur og samtidig have byens pulserende liv som nabo.

Kontakt By & Havn

Nordre Toldbod 7
T: 3376 9800
E: info@byoghavn.dk
I: byoghavn.dk


Bemærk at By & Havn sælger byggegrunde i Københavns nye bydele. Selskabet sælger ikke boliger. Vi henviser til investoren og/eller ejendomsmægleren.

Lignende arealer