Lavetten

Status: Solgt
Byggeret: 21.000 em2

Omkring 150 ejerlejligheder med 3-4 værelser i en karré med enten syv eller otte etager.

Bydel:
Kvarter:
Status: Solgt
Byggeret: 21.000 em2

Anvendelse: Bolig
Lokalplan: 398 med tillæg 1 og 2 / 28.01.2016

Køber: BALDER DANMARK ApS
Byggeri:
Byggeperiode: 2017-2019

Beskrivelse

Den store, grønne skrånende tagflade binder bebyggelsen sammen til en karré, hvor to store portåbninger giver adgang til det grønne gårdrum. 

For at lukke meget lys ind i gårdrummet trykkes det sydvestlige hjørne ned til 4 etager og bebyggelsen stiger mod nordøst til 10 etager.Bebyggelsen varieres med vertikale forskydninger samt varierede altanplaceringer og murstensbånd markerer bebyggelsens horisontale linjer. Og især de nederste etager mod Asger Jorns Alle fremstår med særlig bearbejdning, hvor der indrettes lokaler til udadvendte funktioner. 

Bebyggelsen vil samlet set komme til at indeholde i alt 239 boliger i varierende størrelser med boliger fra 2-6 rum.


Om kvarteret

Kun få steder i Europa kan du bo og arbejde i en hovedstad og samtidig midt i naturen. Det er muligt i København. I Ørestad Syd.


Som beboer i Ørestad Syd er det nemt og hurtigt at nå resten af København og omegn. Med Metroen kan du være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørreport St. på 14 minutter og på Frederiksberg på 18 minutter.

Lige nord for kvarteret passerer Øresundstoget. Fra Ørestad stations ene perron kommer du på seks minutter til Lufthavnen og videre til Malmö. Fra den anden perron kommer du på syv minutter til Københavns Hovedbanegård. 

Langs med Øresundsbanen løber Øresundsmotorvejen. Med bil kan du derfor komme til f.eks. Malmö eller Hellerup på 15-16 minutter.

Om bydelen

Ørestad er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og samtidig tilbyder områdets beboere kombinationen af storslået natur og samtidig have byens pulserende liv som nabo.

Kontakt By & Havn

Nordre Toldbod 7
T: 3376 9800
E: info@byoghavn.dk
I: byoghavn.dk


Bemærk at By & Havn sælger byggegrunde i Københavns nye bydele. Selskabet sælger ikke boliger. Vi henviser til investoren og/eller ejendomsmægleren.

Lignende arealer