Bastionen

Status: Solgt
Byggeret: 21.160 em2

21.500 em2 boliger solgt til Fastighets AB Balder.

Bydel:
Kvarter:
Status: Solgt
Byggeret: 21.160 em2

Anvendelse: Bolig
Lokalplan: 398 med tillæg 1 og 2 / 28.01.2016

Køber: Fastighets AB Balder
Byggeri:
Arkitekt: Danielsen Archtecture
Byggeperiode: 2018-2020

Beskrivelse

Danielsen Architecture har tegnet dette byggeri for Balder Danmark ApS. Det omfatter en karrébebyggelse med boliger i varierende højder fra 5 – 8 etager. I det sydvestlige hjørne af karréen er der planlagt en daginstitution i 3 etager på ca. 1.800 m2. Karréens samlede etageareal udgør ca. 23.000m2. I kælderen indrettes der bilparkering samt parkering til cykler og depotrum til bebyggelsen. Bebyggelsens boliger varierer i størrelser fra 2-5 værelser.

Byggeriets særlige hovedgreb er etablering af ’hængende haver’, der giver bebyggelsen et særligt grønt præg. De fungerer som sammenbyggede altaner, der skaber åbenhed i bebyggelsen og giver den sin egen identitet. Sammen med de hængende haver indrettes væksthuse, der hører til de tilgrænsende boliger. 

For at skabe variation i facaderne, anvendes der 3-4 forskellige farver teglsten, og facaderytmen varieres med spring i højder, frem- og tilbagerykninger, variation i altanernes placering og med partier især i stueetagen med særlige murstensdetaljer. 

Bebyggelserne er endnu ikke endelig fastlagt i designet.


Om kvarteret

Kun få steder i Europa kan du bo og arbejde i en hovedstad og samtidig midt i naturen. Det er muligt i København. I Ørestad Syd.


Som beboer i Ørestad Syd er det nemt og hurtigt at nå resten af København og omegn. Med Metroen kan du være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørreport St. på 14 minutter og på Frederiksberg på 18 minutter.

Lige nord for kvarteret passerer Øresundstoget. Fra Ørestad stations ene perron kommer du på seks minutter til Lufthavnen og videre til Malmö. Fra den anden perron kommer du på syv minutter til Københavns Hovedbanegård. 

Langs med Øresundsbanen løber Øresundsmotorvejen. Med bil kan du derfor komme til f.eks. Malmö eller Hellerup på 15-16 minutter.

Om bydelen

Ørestad er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og samtidig tilbyder områdets beboere kombinationen af storslået natur og samtidig have byens pulserende liv som nabo.

Kontakt By & Havn

Nordre Toldbod 7
T: 3376 9800
E: info@byoghavn.dk
I: byoghavn.dk


Bemærk at By & Havn sælger byggegrunde i Københavns nye bydele. Selskabet sælger ikke boliger. Vi henviser til investoren og/eller ejendomsmægleren.