Fælledkanten

Status: Solgt
Byggeret: 21.000 em2

21.000 em2 boliger solgt til Fastighets AB Balder.

Bydel:
Kvarter:
Status: Solgt
Byggeret: 21.000 em2

Anvendelse: Bolig
Lokalplan: 398 med tillæg 1 og 2 / 28.01.2016

Køber: Fastighets AB Balder
Byggeri:
Arkitekt: Danielsen Archtecture
Byggeperiode: 2017-2018

Beskrivelse

Her har Danielsen Architecture tegnet et byggeri for Balder Danmark ApS med en karrébebyggelse, der er placeret attraktivt ud til Kalvebod Fælled mod vest og til en ny stor plads mod nord, hvorfra der skal indrettes adgang via en trappe/rampe til den nord-sydgående fælledpromenade. 

Projektet omfatter en bebyggelse på ca. 21.000m2 med boliger i 5-8 etager. I stueetagen mod pladsen mod nord, bliver der indrettet erhvervslokaler, der kan anvendes til forskellige udadvendte og publikumsorienterede funktioner, der fx kan understøtte pladsens offentlige funktioner.

Ud over variationer i bygningshøjder, skabes der også variation i facadens teglfarver, så der anvendes 3-4 forskellige, der mikses sammen med variationer i vinduesrytmer og altanplaceringer. Facaderne bliver også bearbejdet med teglstensdetaljer i form af recesser forskellige teglstens forbandt osv. Bebyggelsen er placeret på et skrånende terræn og i gårdrummet udnyttes dette til at skabe et bevæget forløb med ramper og niveauspring. Tagfladen bliver indrettet til bebyggelsen store fælles tagterrasse, hvor det er intentionen, at man kan bevæge sig rundt og anvende tagfladen til dyrkning, drivhuse og terrasser.


Om kvarteret

Kun få steder i Europa kan du bo og arbejde i en hovedstad og samtidig midt i naturen. Det er muligt i København. I Ørestad Syd.


Som beboer i Ørestad Syd er det nemt og hurtigt at nå resten af København og omegn. Med Metroen kan du være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørreport St. på 14 minutter og på Frederiksberg på 18 minutter.

Lige nord for kvarteret passerer Øresundstoget. Fra Ørestad stations ene perron kommer du på seks minutter til Lufthavnen og videre til Malmö. Fra den anden perron kommer du på syv minutter til Københavns Hovedbanegård. 

Langs med Øresundsbanen løber Øresundsmotorvejen. Med bil kan du derfor komme til f.eks. Malmö eller Hellerup på 15-16 minutter.

Om bydelen

Ørestad er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og samtidig tilbyder områdets beboere kombinationen af storslået natur og samtidig have byens pulserende liv som nabo.

Kontakt By & Havn

Nordre Toldbod 7
T: 3376 9800
E: info@byoghavn.dk
I: byoghavn.dk


Bemærk at By & Havn sælger byggegrunde i Københavns nye bydele. Selskabet sælger ikke boliger. Vi henviser til investoren og/eller ejendomsmægleren.

Lignende arealer