CobraHave

Status: Solgt
Byggeret: 21.000 em2

Obel-LFI Ejendomme. Etageejendommen består af 217 boliger og er 21.000 em2.

Bydel:
Kvarter:
Status: Solgt
Byggeret: 21.000 em2

Anvendelse: Bolig
Lokalplan: 398 med tillæg 1 og 2 / 28.01.2016

Byggeri:
Arkitekt: C.F. Møller
Byggeperiode: 2016-2018

Beskrivelse

På byggefelt 3.4, der ligger placeret mellem Else Alfelts Vej/Skovbåndet og Kalvebod Fælled har arkitektfirmaet C.F. Møller udarbejdet et projekt til en boligbebyggelse på 21.000m2 etageareal fordelt på 217 boliger for Obel-LFI Ejendomme. Bebyggelsen er døbt CobraHave. 

Det arkitektoniske udtryk er inspireret af den traditionelle københavnerkarré med skift i facaden, der indikerer at bebyggelsen er sammensat af individuelle huse. Der varieres i bygningshøjder, farver og vertikale forskydninger samt placering af karnapper og altaner. Omkring hjørnerne mod øst er der arbejdet med tårnmotiver.

Gården indrettes under hensyntagen til det markante fald mod vest, der er henover grunden og indrettes med nicher til legeplads og andre aktiviteter for beboerne samt en del af cykelparkeringen. I kælderen er der indrettet bilparkering, cykelparkering og depotrum.  Om kvarteret

Kun få steder i Europa kan du bo og arbejde i en hovedstad og samtidig midt i naturen. Det er muligt i København. I Ørestad Syd.


Som beboer i Ørestad Syd er det nemt og hurtigt at nå resten af København og omegn. Med Metroen kan du være på Christianshavn på 11 minutter, på Nørreport St. på 14 minutter og på Frederiksberg på 18 minutter.

Lige nord for kvarteret passerer Øresundstoget. Fra Ørestad stations ene perron kommer du på seks minutter til Lufthavnen og videre til Malmö. Fra den anden perron kommer du på syv minutter til Københavns Hovedbanegård. 

Langs med Øresundsbanen løber Øresundsmotorvejen. Med bil kan du derfor komme til f.eks. Malmö eller Hellerup på 15-16 minutter.

Om bydelen

Ørestad er mulighedernes bydel. Intet andet sted i København finder du så god infrastruktur, der bringer kunder og virksomheder tættere sammen og samtidig tilbyder områdets beboere kombinationen af storslået natur og samtidig have byens pulserende liv som nabo.

Kontakt By & Havn

Nordre Toldbod 7
T: 3376 9800
E: info@byoghavn.dk
I: byoghavn.dk


Bemærk at By & Havn sælger byggegrunde i Københavns nye bydele. Selskabet sælger ikke boliger. Vi henviser til investoren og/eller ejendomsmægleren.