Otto Baches Allé

10. oktober 2006

14. oktober 2006 åbner Otto Baches Allé – en nyanlagt vej, der forbinder Kongelundsvej i Tårnby med Ørestads Boulevard i Ørestad.

 

Borgerne i henholdsvis Ørestad og Tårnby får således den vej, de længe har efterlyst – et forbindelsesled der betyder, at det nu er slut med en flere kilometer lang omvej, når man skal krydse frem og tilbage mellem Tårnby og Ørestad. Beboerne i området omkring Kongelundsvej, får således direkte adgang til Ørestads infrastruktur, herunder Metroen, Øresundsmotorvejen, og parkeringsanlægget ved Ørestad Station

Den nye 1,5 kilometer lange vejstrækning er anlagt af Ørestadsselskabet, Tårnby- og Københavns Kommune. Ørestadsselskabet har forlænget Ørestads Boulevard, Tårnby Kommune har anlagt den resterende vejstrækning, mens Københavns Kommune har stået for ombygningen af lyskrydset ved Kongelundsvej.

-------------------------

Yderligere oplysninger

Jonas Vadstrup Thomsen

Pressekoordinator

Ørestadsselskabet

T: 2075 1721

E: jvt@orestad.dk

Raymond Skaarup

Teknisk Chef

Tårnby Kommune

T: 3247 1500

E: ras.tf@taarnby.dk

Torben Gleesborg

Kontorchef

Københavns Kommune

Vej & Park

T: 3366 3502

E: torgle@tmf.kk.dk

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206