Lav et arrangement til ØX08 - Ørestad Kulturdage!

9. september 2008

Har du god en idé, men ingen penge, så send en ansøgning til ØX08, som finder sted den 8. - 11. oktober 2008

 

Der er fest og ballade, foredrag og rundvisninger, tid til eftertanke, fællesskab og overraskelser, når ØX08 - Ørestad Kulturdage ruller i Ørestad. Mange forskellige aktører slår dørene op og viser, hvad Ørestad har at byde på. Program kan læses på www.orestad.dk/OX08.

Beboere, ansatte og studerende skal også sætte deres præg på Ørestad Kulturdage, og vi har derfor oprettet en pulje med midler til gode initiativer.

Kom med et forslag til et arrangement, arranger en rundvisning i din bydel eller find på et helt andet sjovt initiativ, der kan være med til at knytte nye fællesskaber i Ørestad. Rammerne er brede, og alle forslag er meget velkomne!

Send din ide til arv@byoghavn.dk senest den 15. september med angivelse af tidspunkt, kontaktperson, budget samt en kort beskrivelse af arrangementet. De bedste ideer bliver udvalgt hurtigst muligt herefter.

Har du spørgsmål, kan kulturdagene kontaktes på E: arv@byoghavn.dk eller tlf: 2075 5349.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206