DøgnNetto i Ørestad

25. februar 2008

Den 6. maj åbner DøgnNetto i Ørestad City. Hidtil har bydelens beboere haft mulighed for dagligvareindkøb i Field’s – men i takt med, at der både kommer flere beboere, arbejdspladser og skoler til Ørestad - bliver der også grundlag for flere mindre butikker i bydelen.

 

 

”Vi kan se et stort potentiale i Ørestad. Der er lækre boliger, mange arbejdspladser, gymnasium og kollegium. Der mangler et sted til de daglige små-indkøb – og det behov vil vi meget gerne imødekomme," siger Peder Drejer, kædechef for DøgnNetto.

Og noget tyder på, at beboerne er glade for den nye indkøbsmulighed. Ifølge Peder Drejer har DøgnNetto allerede fået god respons fra beboerne.

”Der er flere beboere, der har ringet til os og rost initiativet. Og det er altså meget usædvanligt, at folk ligefrem ringer til os i forbindelse med en åbning af en ny butik. Det er helt fantastisk," siger Peder Drejer.

Den nye dagligvarebutik ligger i Parkhusene lige syd for Byparken ud mod Ørestads Boulevard i Ørestad City. Butikken har åbent har alle dage fra kl. 8 til 22.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206