Ny teaterforestilling i Ørestad: Nu skal børnene lære at sige nej

25. marts 2008

Børneforestillingen, der hedder Nejno Nixen Bixen er en komisk, klovneagtig thriller om at lære at sige nej og sætte grænser - vel at mærke på det rigtige tidspunkt.

 

 

Teateret bag forestillingen hedder Teater Manifold og har base i Ørestad. Teateret vil benytte det topmoderne scenerum på Ørestad Gymnasium, hvor der er plads til 80 tilskuere. Den første forestilling er den 27. marts og er for børn mellem 4 og 10 år samt deres forældre.

Forestillingen er ensoloforestilling med skuespiller Lotte Lings Greir, og stykket er skrevet og instrueret af dramatiker og skuespiller Eva Marianne Tønsberg.

-Drengen Ib har svært ved at sige nej, for eksempel når hans kyssegale tante vil give ham smækkys. Hans manglende evne til at sige fra, gør at han forsvinder ind i en usynlig historie,hvorfra han ikkekanundslippe -medmindre hans historie fortælles, og han lærer at sige nej. Heldigvis får han hjælp afNejno Nixen Bixen, som er ekspert i at sige nej, og som lærer både tanten og Ib et og andet om livet, før historien slipper sit greb om dem og publikum”, fortæller Eva Marianne Tønsberg.

I teatrets bestyrelse sidder flere erfarne teater- og kulturfolk, ligesom teatret samarbejder med Limfjordsteatret på Mors, hvor "Nejno Nixen Bixen" også opføres. Forestillingen kan også opleves på Børneteater Festival 2008.

"Nejno Nixen bixen" har Københavnerpremiere på Ørestads Gymnasium torsdag den 27. marts klokken 16.30.

Derefter spiller teatret på datoerne:

Lørdag 29. marts og søndag den 30. marts klokken 14.00

Torsdag den 3. april og fredag den 4. april klokken 16.30

Lørdag den 5. april og søndag den 5. april klokken 14.00

Billetter kan købes via Billetnet

For yderligere information, kontakt skuespiller Lotte Greir på mobil 30 25 14 31 eller via lottegreir@privat.dk

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206