Positiv skiltning i Ørestad bypark

28. oktober 2008

”Adgang forbudt”, ”Græsset må ikke betrædes”, ”Hunde må kun medtages, hvis disse er i snor”. De er de budskaber, vi er vant til at møde, når vi bevæger os rundt i byens offentlige rum og grønne arealer. I Ørestad bypark gøres der nu op med de formanende skilte.

 

 

Grundejerforeningen i Ørestad har bedt konsulentfirmaet Onesto Mong & Partners om at udarbejde en række positive skilte til parken.

 

Formand for Ørestad Grundejerforening, Thorbjørn Nesjan siger:

“Skiltene skal ikke opstille forbud og barrierer, men i stedet inspirere brugerne til en positiv og aktiv brug af byparken. Grundejerforeningen er glade for, at skiltningen også kan fungere som udsmykning og dermed ikke kun er kedelige påbudsskilte, som få læser og færre efterlever”.

Skiltene opfordrer folk til at bruge parken og give information, som f.eks.: ”Du er meget velkommen til at lufte din hund, men husk, at den skal være i snor!” Eller hvad med ”Al leg tilladt. Find en bold, en freesbee eller bare lidt fantasi frem”.

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206