By & Havn inviterer til håndbold

7. oktober 2008

By & Havn inviterer til herrehåndbold fredag den 7. november kl. 19.30, hvor Ajax København spiller mod Kolding i landets bedste herreliga.

 

Kampen finder sted på Ajax’ hjemmebane i Bavnehøjhallen, Enghavevej 90, 2450 København SV. Vi udlodder forskellige præmier i forbindelse med kampen.

Hvis du er interesseret i gratis billetter til kampen (det koster normalt 80 kr. pr. deltager) så send en mail til Birgit Munch på bm@byoghavn.dk med angivelse af, hvor mange billetter du er interesseret i, samt hvor vi skal sende dem hen. Du skal svare inden fredag den 24. oktober.

By & Havn har valgt at være sponsor for Ajax, fordi vi gerne vil vise tilstedeværelse i vores udviklingsområder. Selskabet har været centralt placeret i de senere års udvikling i Sydhavnen, bl.a. i Sluseholmen – og nye udviklingsområder, f.eks. Teglholmen og Enghave Brygge, er på vej.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206