DRØMMEGYMNASIET LIGGER I ØRESTAD

3. april 2009

Igen i år er Ørestad Gymnasium de unges favorit, når der skal vælges gymnasium. I alt har 528 unge ansøgt om at blive optaget.

På andenpladsen ligger Borupgaard med 462 ansøgere.

1. juni bliver der ivrig og utålmodig traven frem og tilbage til postkassen. Unge mennesker over hele landet venter på svar på, om de er kommet ind på deres drømmegymnasium, og i hovedstadsområdet er Ørestad Gymnasium igen i år topscorer. På andenpladsen i popularitet ligger Borupgaard i Nordsjælland med 462 ansøgere.

De seneste to år har ni ud af ti unge i hovedstadsområdet fået deres ønske til gymnasium opfyldt.

På Ørestad Gymnasium er det traditionelle klasselokale afskaffet og afløst af en række åbne læringsmiljøer med gode rammer for gruppearbejde, fordybelse og virtuel undervisning. Gymnasiet har samarbejde med en række af Ørestads mange vidensarbejdspladser som IT-universitet, KUA og DR.

Hovedstadsområdet har generelt oplevet en stor stigning i ansøgertal med omkring tre gange så mange ansøgere som forventet.

Presseinfo:

Pressechef i By & Havn, Pernille Garde Abildgaard, T: 2916 0586

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206