KULTUREN INDTAGER VM BJERGET

4. maj 2009

I de næste tre måneder er der gang i VM BJERGETS stueetage. Et knapt 60 m2 store rum er omdannet til et kreativt eksperimentarium, hvor alt - ifølge bagmændene Banko - er muligt. Alt kan ske, og alt skal ske. Succeskriteriet i sig selv er, at det sker.

 

Det er By og Havn, der har stillet projektrummet til rådighed, og bag Banko står kunstner og projektleder Morten Sørensen samt cand. comm. Anja Dhyrbye.

Fredag den 15. maj åbner gruppeudstillingen: ”Where Have All the Rich People Gone - Kiss the Crisis” – hvor alle kunstnere har udarbejdet et værk inspireret af udstillingens titel. Kunstnerne er med få undtagelser en del - eller inspireret af - D.I.Y. -kulturen, hvor man ikke spørger om lov, eller venter på at komme til, men man skaber sin egen plads, og hvor ens vigtigste ressource er en selv.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206