VERDENS BEDSTE

12. maj 2009

Lørdag den 17. maj er Ørestad er vært for festarrangementet Verdens Bedste, som er en del af en gruppe RUC-studerendes eksamensprojekt. Og den nye bydel udgør det perfekte location for en anderledes og utraditionel festoplevelse.

 

Gæsterne til Verdens Bedste kan glæde sig til et festfyrværkeri af indtryk, farver, lys og lyd. Til festen i Ørestad er der hverken bartender eller fast dansegulv. Du må danse på toiletterne, mikse dine egne drinks og danse, til solen står op.

Verdens Bedste løber af stablen i Under Vand ved Ørestad Metrostation. Og netop Ørestad, hvor erhvervsbyggerier og lejligheder møder det kreative byrum, danner den perfekte ramme om festen Verdens Bedste.

Det understreger Louise Lolle, studerende ved RUC og medarrangør af festen:

”En af de tungtvejende grunde til, at vi valgte at bruge Ørestad som location for Verdens Bedste, er, at vi her kan få lov at skabe vores egne rammer. Under Vand er ikke et ”overbrugt” sted. Derudover håber vi, at Verdens Bedste kan være med til at starte en æra af cool og festlige arrangementer i Under Vand," siger Louise Lolle.

Verdens Bedste starter klokken 22 i Under Vand og varer til klokken 9 søndag morgen.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206