LEVENDE BY HELE SOMMEREN

24. april 2009

BMX World Cup, nattergalesang, Friday Night Skate, noma-picnic og DJ Battle. Du finder det hele i By & Havns nye bylivskalender, der udkommer i dag. Alle 31 arrangementer har til formål, at give københavnerne mulighed for at bruge byen endnu mere – og ikke mindst at opdage nogle af byens hemmelige oaser.

 

Det er fjerde år i træk, By & Havn udgiver kalendere med arrangementer, som foregår i Københavns nye byudviklingsområder i Ørestad og langs havnen og som By & Havn enten er hovedarrangør for eller støtter på anden vis. De 31 arrangementer i forsommerkalenderen finder sted fra maj til juli. I sensommeren udgiver vi endnu en bylivskalender.

”Vi støtter meget gerne op om arrangementer og events i vores udviklingsområder, såsom Ørestad, Sydhavn og Nordhavnen. Dels for at skabe traditioner, som er vigtige for opbygningen af ny by – og dels for at vise københavnerne nye sider af deres by”, siger bylivschef i By & Havn, Simon Brückner.

I år kan du holde dig ajour med arrangementerne via SMS efterhånden som de finder sted. Kalenderen distribueres i 20.000 eksemplarer til kultursteder, biblioteker og større arbejdspladser – men du kan også bestille den gratis på Bylivs hjemmeside.


Presseinfo:

Pressechef i By & Havn, Pernille Garde Abildgaard
T: +45 3376 9995
M: 2916 0586
E: pga@byoghavn.dk

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206