BYENS BEDSTE ØRESTAD

25. juni 2009

Naturcenter Vestamager er Byens Bedste Børneoplevelse ifølge kulturguiden AOKs brugere. Naturcenteret vandt overbevisende foran blandt andet Børnefilmfestivalen og Lego World i Parken.

 

 

På Naturcenter Vestamager kan børnene opleve naturen helt tæt på; klappe græssende køer, fange haletudser og leje islandske heste. Der er mulighed for at boltre sig på naturlegepladsen eller udforske det 2.000 hektar store, fredede naturområde på cykler udlejet af Naturcenteret.

Og så går Metroen lige til døren.

Området er to-en-halv gang større end Dyrehaven – og kan på mange måder sammenlignes med sin kendte lillebror. På Naturcenter Vestamager byder Traktørstedet f.eks. både på frokost, middag og eftermiddagskaffe – men området har dog ikke sin egen forlystelsespark.

Udendørsoplevelser er ikke det eneste, Ørestad byder på. Bydelen har – også ifølge AOK’s brugere - de perfekte rammer for koncertoplevelser. AOK’s brugere stemte nemlig DR’s Koncerthus ind som Byens Bedste Musikalske oplevelse.

Der er med andre ord god grund til at aflægge visit i Ørestad, der byder på oplevelser for både de natur- og kulturinteresserede.

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206