UDSTILLING I BØRNEHØJDE OM KLIMAPROBLEMATIKKEN

28. januar 2009

Hvad har klimaet at gøre med et drivhus? Og hvorfor er det egentlig, at de voksne er så bange for at vejret skal blive varmere? – Er voksne bare underlige eller kan der være en anden forklaring? Alt det og meget mere kan du få svar på i udstillingen ’Balancekunst’ på Naturcenter Vestamager i Ørestad Syd.

På udstillingen kan du prøve en række sjove aktiviteter, der kan hjælpe dig til at forstå de voksnes snak om klima. Du kan mærke drivhuseffekten i den store glaskuppel, fange solens og vindens kræfter, lade skoven spise dit CO2 og møde Superbalancen i dukketeateret ”Superbalancen på sporet”.

 

Naturcentreret Vestamager byder ikke kun på klima. Der er både naturlegeplads, udsigtstårn, ponyridning og meget mere. Besøg også det hyggelige traktørsted, hvor I kan købe en kop suppe at varme jer på.

læs mere om Naturcenter Vestamager

 

Udstillingen ’Balancekunst ’åbner 1. februar kl.10.00 og varer indtil 11.december 2009. Udstillingen har åbent alle dage i vinterferien (uge7)

Udstillingen er åbent alle weekender og helligdag

Alle dag i uge 7, 15 og 42
Alle dage fra 27. juni – 9. August
Alle dage fra 21.-24. juni
2. Påskedag

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206