NORDEUROPAS STØRSTE SOLCELLEANLÆG LIGGER I ØRESTAD

29. september 2009

Til november er monteringen af solceller på Copenhagen Towers i Ørestad færdig. Dermed vil Ørestad lægge areal til Nordeuropas største solcelleanlæg.


Copenhagen Towers i Ørestad, som både huser kontorer og det firestjernede hotel, Crowne Plaza, er et særdeles bæredygtigt byggeri. Facaden på Copenhagen Towers skal beklædes med 2.400 kvadratmeter solceller, og dermed kommer det største solcelleanlæg i Nordeuropa til at ligge i Ørestad.

Solcelleanlægget, som årligt vil spare, hvad der svarer til 35 husstandes elforbrug, er ikke byggeriets eneste energibesparende foranstaltning. Hotellet Crowne Plaza er eksempelvis fuldstændig CO2-neutralt, ligesom der bruges grundvand til at nedkøle hotellet om sommeren.

Copenhagen Towers lever også op til EU's standarder for en såkaldt Green Building og er ligeledes en dansk lavenergiklasse II bygning. Monteringen af solceller er færdig lige inden det store klimatopmøde i Bella Centeret i december, hvor Crowne Plaza er fuldt booket.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206