ØRESTADS EGEN DOKTOR MUNK

29. oktober 2009


Hidtil har beboerne i Ørestad været nødt til at tage til Amagerbrogade eller Tårnby Torv for at komme til lægen. Men det behøver de ikke længere, for torsdag den 5. november åbner læge Anders Munk almen praksis i Porthuset - lige mellem VM Bjerget og Ørestad Gymnasium.


Læge Anders Munk åbner en såkaldt ”nul-praksis” og det betyder, at Anders Munk har nul patienter på åbningsdagen, og det ser han kun som en fordel.

“Det er en rigtig god måde at starte praksis på, fordi jeg har god tid til at lære mine patienter at kende,” siger 36-årige Anders Munk, der er uddannet læge fra København i 2000 og speciallæge i almen medicin i 2007.

Det er Anders Munks første egen praksis, men i forbindelse med sin speciallægeuddannelse har han arbejdet i almen praksis i Vallensbæk, samt på børneafdeling, fødeafdeling, medicinsk, kirurgisk og psykiatriske afdelinger på hospitaler i Storkøbenhavn. I de seneste to år har han arbejdet som afdelingslæge i Københavns Fængsler.

”Jeg har ledt efter den rigtige praksis i et stykke tid – og det synes jeg bestemt, at jeg har fundet i Ørestad. Det er et spændende område med både natur og storby, og hvor jeg kan "bo" side om side med mine patienter”, siger Anders Munk, der selv (endnu) bor Østerbro med sin kone og tre børn.

Nye patienter er velkomne til at kontakte Anders Munk blot for at få en snak og se lokaler i Porthuset, inden de evt. går på Borgerservice eller kommunens hjemmeside for at skifte læge. Anders Munk kan pr. 5. november kontaktes på tlf. 3252 6200.

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206