URBAN MORGENMAD I ØRESTAD

18. september 2009

Konceptet ”Urban Morgenmad” går i al sin enkelhed ud på, at mødes og spise morgenmad i fællesskab. Det vidunderlige koncept afholdes forskellige steder i København og nu er turen kommet til Ørestad.

Urban Morgenmad har både været afholdt på Frederiksberg, Vesterbro, Islands Brygge, på Nytorv og i Kødboderne.

D. 25. september kl. 8.30 er det Ørestads tur til at være vært for den afslappede, udendørs morgenhygge. På pontonen i Emil Holms Kanal ved ITU vil der være opstillede borde, så hvis man ønsker at spise med, skal man blot medbringe enten brød, pålæg og frugt eller drikkevarer som kaffe og the.

Hvad man skal medbringe til morgenmadsbuffeten, afgør man selv hjemmefra ved at slå med en terning.

Slår man 1 eller 2 medbringer man brød, 3 eller 4 betyder pålæg eller frugt, og slår man 5 eller 6, tager man drikkevarer med, så tilbage er der kun at møde op.

Dermed møder alle op med lidt forskelligt, som sikrer et varieret morgenbord. Du kan læse mere ved at søge på ”Urban Morgenmad” på Facebook, hvor også fremtidige events bliver lagt ind.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206