BAYER A/S FLYTTER TIL ØRESTAD

6. oktober 2010

Ørestad beviser endnu engang, at beliggenhed tæt på Københavns centrum - kombineret med motorvej, metro og lufthavn i baghaven - er meget værdifuld for store internationale selskaber, når de vælger, hvor de vil bosætte sig i Danmark.


I dag blev det offentliggjort, at Bayer A/S og KLP Ejendomme A/S har indgået aftale om etablering af nyt domicil for Bayer A/S i Danmark. Lejekontrakten omfatter ca. 4.500 m² kontor på Arne Jacobsens Allé i Ørestad City og Bayer A/S flytter ind i lejemålet i maj 2011 med mere end 100 medarbejdere.

”Siden foråret 2010 har vi oplevet en øget mobilitet i markedet med et stort fokus på Ørestad fra virksomheder der søger større lejemål på 4-5.000 m². Det er oftest virksomheder der har et internationalt marked eller er datterselskaber af internationale virksomheder. Blandt virksomheder af den type, der er flyttet til Ørestad i 2010, er Rambøll A/S, Bombardier Transportation Denmark A/S, Helm Skandinavien A/S, Mamut A/S, Sony DADC, DIBS A/S og Unilever A/S”, siger Markedschef for KLP Ejendomme A/S Stig Fermi-Erichsen.

KLP Ejendomme A/S har været på det danske marked siden 2000, hvor virksomheden frem til i dag har opført to kontorejendomme i Ørestad på i alt ca. 60.000 m2. Ejendommene drives som flerbruger kontorejendomme med et ”full-service” med blandt andet fælles reception, personalerestaurant, fitnesscenter samt møde- og konferencecenter.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206