BYHAVER SKABER LIV I ØRESTAD

21. april 2010

"Det er byplanmæssigt godt gået. I stedet for at sige, at vi kun kan lave noget, hvis vi ved, at det er permanent, og der er skøde på det hele, så er de mobile haver faktisk nytænkning".


Sådan siger John Andersen, professor i sociologi på Roskilde Universitets Center i en artikel på hjemmesiden "Bæredygtige byer". Emnet er Ørestad Urbane Haver, som ligger i forbindelse med det store aktivitetsområde PLUG N PLAY i Ørestad Syd.

Ørestad Urbane Haver er en forening af haveinteresserede byboere, der på nuværende tidspunkt har omkring 60 små haver i Ørestad Syd.

Idéen med Ørestad Urbane Haver er, at interesserede københavnere kan mødes for at dyrke blomster, urter og grøntsager. Der er både mulighed for at få et lille individuelt areal og for at deltage i fælleshaven.

Du finder artiklen om de urbane haver her

Læs mere om Ørestad Urbane Haver på Ørestads hjemmeside og på www.urbanehaver.dk

Youtube video om Ørestad Urbane Haver: 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206