FRIDAY NIGHT SKATE PÅ PLUG N PLAY

2. juni 2010

Tag med til en dejlig sommeraften i Ørestad når Friday Night Skate på fredag d. 4. juni finder sted på PLUG N PLAY i Ørestad. Der vil derfor være forskellige arrangementer på rulleskøjtebanen, mulighed for at løbe længere ture, samt salg af frugt, pølser og drikkevarer.


Friday Night Skate løber af stablen udvalgte aftener sommeren over, hvor en flok rulleskøjteløbere sammen løber på rulleskøjter gennem byen. Fredag d. 4. juni har politiet ikke mulighed for at afspærre ruten for biler, og derfor har Friday Night Skate valgt at afholde et stort arrangement på PLUG N PLAY i stedet. Alle er velkomne, og både store og små kan deltage i forskellige aktiviteter i løbet af aftenen. Der vil blandt andet være 300 meter børneløb, tidskørsel og speedskating på rulleskøjte banen, og det vil være muligt at købe pølser fra grillen samt drikkevarer og frugt.

Der er også mulighed for at rulle længere ture; der er arrangeret tur for de hurtigere rulleskøjteløbere mod fugletårnet, og man kan også nyde solnedgangen på den sene tur kl. 21.30.

Vejrudsigten for weekenden lover dejligt vejr, så tilbring en aften på PLUG N PLAY med god stemning og lækker musik at bevæge sig til. Friday Night Skate på PLUG N PLAY starter kl. 20, hvor der er velkomst, musik og gang i grillen. Frem til kl. 22 finder de forskellige aktiviteter sted.

Læs mere om eventet på http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=121413324563475

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206