KRONPRINSEN BESØGER ØRESTAD IGEN

21. januar 2010

Kronprinsen kommer endnu engang på visit i Ørestad. Med sine hyppige besøg i Ørestad har kronprinsen udvist stor interesse for bydelen.

 

Det er ikke lang tid siden, at Kronprinsen sidst besøgte Ørestad. Senest indviede han i august det 25.000 kvadratmeter store idrætsanlæg, PLUG N PLAY i Ørestad Syd, ligesom Kronprinsen besøgte VM Bjerget sammen med den græske præsident i maj sidste år.

Desuden blev Ørestad Gymnasium, hvor præmieoverrækkelsen foregår, også indviet af Kronprinsen, der med sine mange besøg har vist stor interesse for både den spirende bydel og byudvikling generelt.

Tirsdag d. 26. januar vil Kronprins Frederik, som medlem af den Olympiske Komite, overrække præmien til de heldige vindere af gymnasiekonkurrencen om unges forhold til OL. Konkurrencen blev udskrevet i forbindelse med IOC-kongressen i Bella Centeret i oktober sidste år, og derefter har gymnasieelever fra hele landet givet deres bud på, hvordan OL kan formidles på nye måder.

Præmieoverrækkelsen finder sted på Ørestad Gymnasium fra kl. 10.00, og de heldige vindere får et tredages ophold for hele klassen på Vejle Idrætshøjskole.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206