NEW YORK TIMES ROSER ØRESTAD

14. juli 2010

”Intet område demonstrerer Københavns nye glans og ambitioner på mere imponerende vis end Ørestad,” skriver New York Times udsendte Seth Sherwood og kalder Ørestad et ”futuristisk, mesterligt udtænkt samfund af state-of the-art arkitektur.”


Beskrivelsen af Ørestad er en del af en længere rejseartikel, som blev trykt i en af verdens mest velanskrevne aviser, New York Times den 1. juli 2010.

Artiklen ”36 Hours in Copenhagen” kommer langt omkring. Der er anbefalinger af middag på noma eller restaurant A.O.C., jazz på Montmatre og selvfølgelig en cykeltur rundt til byens seværdigheder. Smørrebrød og et par modedesignere falder i journalistens smag ligesom Nørrebro fremhæves for sin multikultur. Men artiklen begynder altså med en klar anbefaling af at lægge vejen omkring Ørestad hvor især Koncerthuset er et "must".

Efterfølgende har både dagbladene Politiken, Berlingske og Information refereret til artiklen i New York Times.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206