NU ÅBNER DØGNNETTO I ØRESTAD NORD

22. marts 2010

I Ørestad City har beboerne allerede mulighed for at handle dagligvarer fra tidlig morgen til sen aften. Nu får Ørestad Nords beboere samme mulighed, når døgnNetto åbner i starten af juni i det nyopførte Mikado House.

 

I Ørestad Nord åbner kontorhuset Mikado House i april, og udover kontorer, en café og personalekantine åbner døgnNetto også i bygningen. Hos døgnNetto ser man stort potentiale i den næsten udbyggede bydel:

"Vi kan se et stort potentiale i Ørestad Nord. Der er mange boliger, mange større virksomheder, herunder DR Byen, uddannelsesinstitutioner og kollegium. Vi synes, der mangler et sted til de daglige små-indkøb, og det behov vil vi meget gerne imødekomme," siger Peder Drejer, salgschef for døgnNetto.

DøgnNetto har åbent hver dag fra 8 til 22, og det giver mulighed for at handle på skæve tidspunkter af dagen. Desuden har butikken åbent på søndage og alle helligdage. Den nye dagligvarebutik åbner i starten af juni på adressen Rued Langaardsvej 4, og hos døgnNetto glæder man sig til åbningen.

"Vi ser frem til åbningen i starten af juni og glæder os til at betjene alle dem, der bor og arbejder i området", siger Peder Drejer.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206