NY CAFE I ØRESTAD CITY

4. november 2010

I foråret 2011 åbner endnu en café i Ørestad. Cafeen kommer til at ligge i Ferrings søsterbyggeri, Neroport, lige ved Ørestad metrostation. Cafeen kommer til at hedde ”Neronero”


OPDATERET 16. AUGUST 2011: Grundet forsinket klargørelse af cafélokalerne i Neroport, er den planlagte åbning af NeroNero udskudt til foråret 2012.

Ejeren af cafeen hedder Sysli Bayram, og han har også andre cafeer i København – blandt andet Cafe Dalle Valle i Fiolstræde i København K.

”Den nye café i Ørestad bliver en stor cafe– med over 130 pladser inde og 150 pladser udenfor. Vi er klar med et cafékoncept, der rammer bredt og vi håber at kunne servicere både beboerne, de rejsende og alle dem, der arbejder i Ørestad City”, siger Sysli Bayram.

Cafeen vil servere traditionel cafémad kombineret med retter for dem, der har brug for et solidt måltid. Der bliver også mulighed for at få drinks, vin og øl. Åbningstiderne vil variere, men det er Sysli Bayrams mål, at cafeen vil være åben om aftenen – også længere end cafeerne og restauranter i fields.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206