NY KIOSK OG NY TØJBUTIK I ØRESTAD

21. juni 2010

Indtil i torsdags måtte beboerne gå i fields for at købe dametøj – og udenfor Ørestad for at købe cigaretter efter kl. 20.00. Men det er heldigvis slut nu.


Tøjbutikken Ofhelia startede som webshop i september 2008 og har netop åbnet en fysisk tøjbutik til kvinder på Ørestads Boulevard – lige overfor Bella Center Metrostation.

Indehaveren Louise Lisner bor selv 5 minutter fra Ørestad og faldt over det ledige butikslokale på sin daglige gåtur ned til den lokale café i Ørestad.

”Beboerne har taget utroligt godt imod mig. Mange har været inde og kigge og jeg håber på, at jeg kan opbygge en skare af faste kunder fra både Ørestad og Amager,” siger Louise Lisner, der også har planer om, at lave særarrangementer for f.eks. barselsgrupper, foreninger, mv.

Lige nu er der udsalg på alle sommervarer lige nu fra bla Nümph, Tusnelda Bloch, Weiz, Hawaleschka, Mille Rostock, Selected Femme, Edith & Ella og Fly London. Du kan læse mere på www.ofhelia.dk

Også ny kiosk i Ørestad City
Det er også kun få uger siden, at Ørestads beboere fik deres egen kiosk i gadeplan. Indehaveren Tomislav bor selv i Ørestad, og var tæt af, at man ikke kunne købe cigaretter efter kl. 20.

”Jeg besluttede at åbne en kiosk her i bydelen, da vi i lang tid har manglet et sted at købe cigaretter, slik, øl og sodavand efter normal lukketid. Og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har masser af kunder, så jeg var åbenbart ikke den eneste, der havde det problem,” siger Tomislav.

Kiosken ligger i Porthuset – lige overfor byparken – og har åbent hver dag fra 9-23. I weekenden dog helt til kl. 02.00.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206