VILD MED PLUG N PLAY

20. oktober 2010

PLUG N PLAY lagde mandag parkourbane til fodboldspilleren Patrik Wozniacki bestræbelser på at imponere dommerne i fredagens udgave af ”Vild med dans” på TV2.

 


Klik på billedet for at åbne billedserien

Det er Patriks dansepartner Claudia Rex, der har sat Patrick sammen med sin kæreste Martin Coops, der selv dyrker parkour og er en af designerne bag PLUG N PLAYS parkourpark i Ørestad.

Til fredagens Vild med dans-show skal Patrik udføre et særligt parkour-stunt, hvor han skal lave en sidelæns salto i luften. Tricket kaldes et ”wallspin”.

De tre har op til fredagens program trænet en del parkour sammen i Parkourparken i Ørestad, og ifølge Martin Coops var Patrick meget hurtigt til at lære et ”wallspin”:

”Det er ret svært, men Patrik lærte det på under 10 minutter. Det er utroligt, hvor lærenem han er. Han har en sjælden evne til at lære noget, hvis han beslutter sig for det. Jeg har aldrig oplevet, at nogen har lært at udføre et wallspin så hurtigt,” siger Martin til BILLED-BLADET.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206