VM BJERGET HÆDRES IGEN

20. december 2010

Den talentfulde danske arkitekt, Bjarke Ingels, modtager endnu en pris for VM Bjerget. Denne gang er det Betonelementprisen 2011 samt en Utzon-statuette.


Det i forvejen prisbelønnede byggeri, VM Bjerget i Ørestad, hædres nu med Betonelementprisen 2011.

Det er arkitekten bag byggeriet, Bjarke Ingels, der modtager prisen, og med den følger også en Utzon-statuette. Statuetten er designet af den verdensberømte, danske arkitekt, Jørn Utzon, og ifølge formanden for bedømmelsesudvalget kan Bjarke Ingels sagtens sammenlignes med Jørn Utzon. VM Bjerget hædres med prisen på grund af den arkitektur, der kombinerer bylejligheder, taghaver og parkeringshus med farvet og rå beton.

VM Bjerget er dog ikke det eneste byggeri, som Bjarke Ingels står bag. Også VM Husene og 8TALLET i Ørestad Syd er tegnet af den talentfulde, danske arkitekt. Betonelementprisen og Utzon-statuetten overrækkes til Bjarke Ingels i Musikhuset Aarhus d. 22. marts 2011.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206