ARENA ANSÆTTER DIREKTØR

5. december 2011

Selskabet bag opførelsen af den internationale arena i Ørestad Syd har ansat Claus Wiegand Larsen som direktør.

 

Claus Wiegand Larsen bliver direktør i projekterings- og anlægsfasen for Copenhagen Arena, skriver Realdania i en pressemeddelelse.

Claus Wiegand Larsen har tidligere bl.a. arbejdet i E. Pihl & Søn som ansvarlig for udlandske projekter. Han har desuden være vicedirektør på byggeriet af Operaen i København.

Bag arenaen i Ørestad Syd står Københavns Kommune og Realdania. By & Havn indgår som samarbejdspartner og bidrager ved at stille et grundareal til rådighed for arenaen.

Københavns Kommune hog Realdania har sammen dannet selskabet Arena CPHX A/S. Selskabet står for udbud, projektering og opførelsen af arenaen.

Selve driften af arenaen, der ventes klar til brug i efteråret 2015 skal varetages af en ekstern operatør. Der er kommet bud fra AEG Facilities og Live Nation, der begge har stor erfaring med arenadrift i hele verden. Det endelige valg af operatør forventes afklaret inden årets udgang.

Arenaen i Ørestad Syd vil styrke hele Københavns internationale profil og tiltrække store, internationale sports- og kulturbegivenheder – og dermed bidrage til vækst og beskæftigelse.

Læs mere på hjemmesiden www.copenhagen-arena.dk

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206