BERLINGSKE: NU FÅR KØBENHAVN SIN MULTIARENA

26. august 2011

Berlingske Tidende bringer i dag en artikel, der fortæller, at København endelig får en multiarena. Arenaen skal opføres i den nordlige del af Ørestad Syd – nær Metroen, Øresundsmotorvejen og regionaltoget.


I årevis er opførelsen af multiarenaen blevet debatteret, men nu skulle det være ganske vidst. I aftes indledtes den politiske proces på Københavns Rådhus for at få iværksat byggeriet, fortæller artiklen.

”Jeg er meget tilfreds, men der har sandt for dyden også været mange bump på vejen, til hvor vi står i dag,” siger overborgmester Frank Jensen til Berlingske.

Artiklen beretter i øvrigt, at projektet realiseres ved at kommunen sammen med Realdania opretter et partnerselskab, hvor de hver især betaler 325,25 mio. kr. til opførelsen af arenaen på en grund ejet af By & Havn.

Læs hele artiklen her www.b.dk/nationalt/koebenhavn-faar-sin-multiarena

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206