BOLIGER I EJENDOM MED IRMA OG CAFÉ SÆTTES TIL SALG

28. januar 2011

Om godt et år står 108 nye lejligheder til salg i Ørestad City.


Men allerede nu på lørdag d. 29. januar skyder Nybolig salget i gang med en salgspavillon på grunden på Edvard Thomsens Vej. Her vil interesserede købere kunne se mere om byggeriet i udvalgte weekender og hverdagsaftener.

Den nye bygning vil rumme tolv forskellige typer lejligheder, som enten er 2-, 3- og 4-værelses-lejligheder. De kommende lejere kan se frem til at få både en Irma og en cafe i stueetagen og kort gang til de mange indkøbsmuligheder i Field’s. De kommende beboere får også kort til parkeringspladserne idet et nyt p-hus ventes at stå færdigt på nabogrunden ca. samtidigt med det nye byggeri.

De nye lejligheder kommer til at ligge lige i hjertet af Ørestad og tæt på Byparken, og det har inspireret til husets navn ”Puls”. Byggeriet forventes klar til indflytning i april/maj 2012.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206