EJENDOMSRÅDGIVER VIRKSOMHEDEN CB RICHARD ELLIS FLYTTER TIL ØRESTAD

7. april 2011

Den københavnske afdeling af CB Richard Ellis, der er en af verdens førende virksomheder indenfor ejendomsrådgivning på erhvervsejendomsmarkedet, flytter til Mikado House i Ørestad Nord, oplyser virksomheden i dag i en pressemeddelelse.


Beslutningen signalerer ikke alene en fysisk, men tillige en kulturel forandring for virksomheden, siger adm. direktør Niels Cederholm fra CB Richard Ellis:

”De nye lokaler skal repræsentere det skifte, som vores virksomhed er midt i. En ændring fra gammeldags mæglerfirma til fremtidens ejendomsrådgiver, hvor mæglerdelen blot er et af mange arbejdsområder. I den sammenhæng er det vigtigt, at kontoret i København tilpasses vores organisation og ikke omvendt. Vores nuværende lokaler har understøttet den forretning, som vi drev frem til finanskrisen. Jeg ser dog nu et behov for at skabe en anden virksomhedskultur.”

CB Richard Ellis kernekompetence er netop at rådgive kunder om optimering af erhvervslejemål. Det har derfor også været naturligt for virksomheden selv at tage springet fra en ældre ejendom på Trondhjems Plads på Østerbro til Mikado House, der er et nyopført flerbrugerhus, hvor alt er tilpasset den moderne virksomhed. CB Richard Ellis har godt 30 medarbejdere i København.

I By & Havn glæder adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen sig naturligvis over nyheden:

”Vi byder CB Richard Ellis velkommen i Ørestad. Det siger alt om Ørestads potentiale og muligheder, når en moderne, international ejendomsrådgiver vælger selv at lokalisere sig i bydelen i effektive og indbydende kontor-kvadratmetre og med en højklasset trafikbetjening,” siger Jens Kramer Mikkelsen.

Det er Arkitema, der har tegnet huset, som ligger i samme område, hvor IT Universitetet, Søndre Campus (Københavns Universitetet Amager) og DR er udviklingslokomotiver. Stedet kalder på videnstunge, innovationsbaserede og kreative virksomheder, og Arkitema har også selv besluttet at flytte ind i det ca. 20.000 m2 store hus.

Det er også husets ambition at være en dynamo for bylivet i området. Ørestad Nords øvrige brugere kan glæde sig over, at stueetagen vil åbne sig mod bydelen med små butikker, dagligvarebutik og café med udeservering på forpladsen, der kaldes Mikado Plads.

C.W. Obel Ejendomme A/S ejer Mikado House. Her er man naturligvis også glade for den nye lejer:

”Det viser, at vores satsning i Ørestad har ramt rigtigt. Ørestad er en ny prime location på grund af den centrale placering i forhold til Københavns centrum, lufthavnen, Øresundsbroen, motorvejsnettet og metroen” siger adm direktør i C.W. Obel Ejendomme, Søren Hofman Laursen i pressemeddelelsen.

CB Richard Ellis A/S er en del af CB Richard Ellis Group, Inc., som er verdens største virksomhed på området med 29.000 medarbejdere (eksklusiv filialer) fordelt på mere end 300 kontorer i 50 lande. CB Richard Ellis Group, Inc. er noteret på børsen i New York.

Yderligere information:

CB Richard Ellis: www.cbre.dk 
C.W. Obel Ejendomme: www.cwobel-ejendomme.dk

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206