GLIMT AF ØRESTAD! ØRESTAD FOTOKONKURRENCE

11. juli 2011

Fra d. 11 juli og frem til d. 18 august vil Foreningen Ørestad Kultur - som optakt til de kommende Ørestad Kulturdage 2011 - afholde en stor fotokonkurrence, hvor alle kan sende fortællende og spektakulære billeder ind fra Ørestad.


 

I konkurrencen er der to simple kategorier – Oppe og Nede.

Kategori Oppe er billeder taget med fokus på Ørestads arkitektur og by- og naturlandskab, mens Nede er billeder taget i øjen- og jordhøjde af mennesker og liv i Ørestad.

Hver deltager må højst sende ét billede ind til hver kategori – dvs. to ialt.

I bedømmelsen af billederne, lægger vi vægt på både det fortællende og poetiske omkring hverdagslivet og det spektakulære, visuelle Ørestad. Billederne vil blive bedømt af Foreningen Ørestad Kulturs bestyrelse.

Konkurrencen er åben for alle.

Fra konkurrencens start vil man kunne se billederne på www.orestadkultur.dk og følge med i, hvad der er blevet taget af flotte billeder. Præmierne er to gavekort fra Field’s på 2.000 kroner, der overrækkes i Byparken søndag 4. september under Ørestad Kulturdage.

Billederne skal indsendes til info@orestadkultur.dk.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206