Jul i Ørestad

22. november 2011

Julen i Ørestad blev så småt skudt igang allerede sidste weekend, hvor der blev afholdt stort juleloppemarked i Ørestad Gymnasium. Allerede nu på torsdag og fredag er der igen julearrangementer i bydelen.

 


Klik for at hente E-flyer

Julen blev skudt igang i Ørestad i lørdags, da der var stort julemarked i Ørestad City. Markedet var velbesøgt og både gæster, kor og stadeholdere havde en god dag i Ørestad Gymnasiums smukke aula.

Se billeder fra julemarkedet nederst på siden.

Risengrød og luciaoptog på hesteryg

På torsdag den 24. november kl. 16.45 er der mulighed for at komme endnu mere i julestemning, når Grundejerforeningen Ørestad City og Amager Vest Lokaludvalg inviterer til hyggeligt samvær, julebelysning i byparken, varm risengrød, gløgg, kakao, julemusik og Luciaoptog på hesteryg.

Jakob Lærkes, lederen af det nye Ørestad Bibliotek, som åbner i 2012, holder årets juletale. Tag dine naboer med og kom til julehygge i byparken i Ørestad City!Chapper og lysinstallationer

Og dagen efter - fredag den 25. november tændes julebelysningen i Ørestad Nord, hvor alle også er hjerteligt velkomne. Det er lyskunstneren Mads Vegas, der står for lysinstallationerne, der er opsat i og omkring Universitetskanalen.

Årets julearrangement foregår udenfor byggeriet Mikado House, hvor der bydes på gløgg og æbleskiver, juletaler, koret Røst – og så kommer Chapper og underholder børn og barnlige sjæle. Arrangementet starter kl. 16.00 og er arrangeret af Grundejerforeningen Ørestad Universitetskvarter i samarbejde med Amager Vest Lokaludvalg.

Billeder fra julemarked i Ørestad Gymnasium

 

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206