MUSIKOPLEVELSER PÅ KANTEN AF KALVEBOD FÆLLED

28. januar 2011

Café 8TALLET i Ørestad Syd afholder i løbet af foråret en række koncerter med Tobias Trier og gæster, som blandt andre omfatter Sascha Dupont, Alberte og Anne Dorthe Michelsen. Den første koncert er allerede blevet afholdt med stor succes, og i morgen lørdag er der fuldt hus til den næste koncert i rækken.


Forrige lørdag spillede Tobias Trier sammen med Tue West i Café 8TALLET i Ørestad Syd, og i morgen går det løs igen. Café 8TALLET afholder nemlig en stribe gratiskoncerter med den danske musiker, Tobias Trier, hvor han optræder sammen med en række af sine musikalske venner. Den første koncert gik over al forventning, og den hyggelige café med den smukke udsigt var stuvende fuld. Timo Hoffman, som arbejder i caféen, beskriver den første koncert som en ”dundrende succes” og glæder sig til koncerten i morgen med Julie Maria og Tobias Trier.

”Den første koncert var en fremragende aften med god stemning og masser af mennesker. Set med en restauratørs øjne var det også vigtigt, at arrangementet levede op til vores forventninger – eller faktisk overgik dem. Der er allerede fuldt booket til koncerten i morgen. Målet denne gang er, at vi kan få folk til at blive hængende et par timer længere end sidste gang og få genskabt en både hyggelig og festlig stemning,” fortæller Timo Hoffman, som også lægger vægt på, at beboerne i området sætter pris på arrangementet.

”Beboerne har været meget begejstrede for arrangementet. Det var meget positivt, at der dukkede så mange mennesker op, og det er samtidig med til at gøre fordommen om Ørestad som en død bydel til skamme. Caféen rummer i kraft af beliggenheden fantastiske muligheder med udsigten og nærheden til naturen, og det vil vi meget gerne udnytte mere fremover.”, siger Timo Hoffman, som formentlig snart overtager ejerskabet af Café 8TALLET.

Timo er oprindeligt fra Bornholm, og han ejer både en restaurant på Bornholm og Café Fokus ved Nørreport Station. Kendskabet til Ørestad har imidlertid gjort ham så begejstret for bydelen, at han overvejer at flytte dertil. Han beskriver Ørestad som den perfekte blanding af to verdener: Byen, som han elsker at bo i - og naturen, som han som bornholmer sætter stor pris på.

 
hent e-flyer  

 

Spirende kulturliv

Også Jakob Staffeldt, PR ansvarlig for 8TALLET, er begejstret for koncerterne og understreger, at man skal være hurtigt ude for at sikre sig et bord.

”Det første arrangement var rigtig fint. Vi havde 89 spisende gæster, og efterfølgende kom der flere til. Igen på lørdag får vi fuldt hus. Spisepladserne er bookede, og omkring kl. 21 kommer der formentlig flere til. Julie Maria trækker måske et lidt yngre publikum til Café 8TALLET. Koncerternes popularitet skyldes først og fremmest, at det er nogle rigtig gode navne. Og så har det selvfølgelig også betydning, at det er gratis, og at man kan kombinere koncerten med en middag,” fortæller Jakob Staffeldt.

Udviklingschef i By & Havns bylivsafdeling, Rikke Faaborg, sætter stor pris på initiativet.

”Det er et rigtig godt initiativ med nogle gode navne, som er med til at sætte Ørestad på det københavnske verdenskort kulturelt. Ørestad har en helt unik blanding af kultur og natur, og i Café 8TALLET kan man sidde på kanten af et fantastisk naturområde og få en kulturel oplevelse. Lækker mad og god musik kombineret med Café 8TALLETs hyggelige og moderne atmosfære, trækker selvfølgelig en masse folk til, så alt i alt er koncerterne meget positive for Ørestad,” siger Rikke Faaborg.


fotos: Ty Stange

Til de næste koncerter i Café 8TALLET optræder Tobias Trier med blandt andre Alberte, Sasha Dupont og Anne Dorte Michelsen. Koncerterne afholdes hver anden lørdag til og med den 23. april, og de er alle gratis. Caféen har en speciel koncertmenu, og det er en god idé at bestille bord i god tid. Alle koncerterne begynder kl. 21, og dørene lukkes, når caféen er fuld. Bord kan reserveres på tlf. 32 628 628.

Se hele oversigten over koncertdatoer og navne på www.cafe8tallet.dk.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206