NY DAGLIGVAREBUTIK ER ÅBNET I ØRESTAD NORD

12. maj 2011

Ørestad Nord har fået endnu en dagligvarebutik. COOP åbnede fredag den 13. maj sin anden C butik i København. Den nye butik ligger i Metropolen og kombinerer frisk og lækker take-away med dagligvarer til supermarkedspriser og lange åbningstider.

 

Fredag d. 13. maj kl. 11 fik Ørestad Nord endnu en dagligvarebutik. Coop åbnede nemlig en C butik, som er koncernens nyeste butikskoncept. C’et står blandt andet for Convenience (bekvemme indkøb), Care (omtanke) og Coop. C er anderledes end andre dagligvarebutikker, da butikken, udover almindelige dagligvarer, også har specialiseret sig i at lave frisk og lækker take-away, som kan komme de mange, der studerer og arbejder i Ørestad, til gode.

Coops kædedirektør, Jesper Faurholdt, fortæller, at Coop har haft stor succes med butikken på Falkoner Allé på Frederiksberg og derfor har mod på at gøre C til en kæde. Derudover fremhæver han placeringen i Ørestad Nord som ideelt i forhold til C-konceptet.

”Vi synes, at vi har fundet en rigtig god placering i Ørestad Nord, som egner sig godt til C’s koncept. Butikken kommer til at ligge centralt i forhold til universitetet, politistationen og erhverv, og yderligere er det tæt ved Metroen. Det er et knudepunkt. Hos C er åbningstiderne længere end i normale supermarkeder, og derfor har folk på farten, som arbejder længe, mulighed for at handle på skæve tidspunkter eller tage et sundt og lækkert måltid med hjem fra vores take-away afdeling og dermed få et alternativ til hotdogs eller pizza”, fortæller Jesper Faurholdt,

Markedet for nemme indkøb er til stede

Jesper Faurholdt understreger også, at der et potentielt stort marked for Convenience-konceptet, som betyder nemme indkøb.

”Vi vurderer, at der er et stort marked for konceptet med lange åbningstider og fokus på økologisk og sund mad. Folk i Ørestad Nord, der skal til eller fra arbejde, kan nu få måltidsløsninger i den sunde ende med på vejen fra eksempelvis C’s salatbar eller sunde sandwiches. Priserne er almindelige supermarkedspriser, og vi har mange økologiske varer på hylderne”, siger Jesper Faurholdt.

Peter Andersen, som er formand for Grundejerforeningen i Ørestad Nord, er glad for, at bydelens mange hårdtarbejdende beboere nu får mulighed for at handle på skæve tidspunkter.

”Det er selvfølgelig godt for Ørestad Nord, at der nu kommer en butik, som tilbyder sund og god mad og mulighed for at handle, selvom man har sent fri fra arbejde. Ørestad Nord er en bydel, der summer af liv i form af studerende og ansatte, som har deres daglige gang i bydelen, og selvfølgelig også de mange mennesker, der efterhånden bor her. Markedet for en butik som C er derfor helt klart til stede, og vi glæder os til at indvi den nye butik”, fortæller Peter Andersen, som er direktør for teknologi og faciliteter ved DR.

C har åbent fra 7 om morgenen til 22 om aftenen. I weekenderne åbner butikken kl. 8. Hos C kan man blandt andet købe varme retter hver dag, salater, smoothies og friskskåret frugt, økologisk to go kaffe, økologiske varer samt discountvarer fra X-tra. Butikken åbner på Njalsgade 72 og får cirka 25 medarbejdere.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206