PENSIONSSTYRELSEN FLYTTER TIL ØRESTAD NORD

6. september 2011

Den 5. oktober kan Ørestad byde velkommen til sin første statslige styrelse. Pensionsstyrelsen flytter ind i byggeriet Metropolen i Ørestad Nord. Lige ved Islands Brygge Metrostation og klos op ad hele to universiteter, DR og en række internationale virksomheder.


Pensionsstyrelsen har besluttet at leje sig ind i Metropolen i Ørestad Nord, og dermed bliver styrelsens 275 medarbejdere nabo til bl.a. IT-Universitetet og Københavns Universitet Søndre Campus. I alt har Pensionsstyrelsen lejet 6.500 m2 af ejendommen.

”Vi glæder os til at flytte ind i Metropolen. Det er en spændende bygning, som passer godt til vores opgaver og kan give vores medarbejdere et moderne og inspirerende arbejdsmiljø. Metropolen ligger centralt i forhold til vores samarbejdspartnere og har en god beliggenhed for vores medarbejdere,” siger direktør Jens Brøchner, Pensionsstyrelsen.

Metropolen ligger på hjørnet af Njalsgade og Ørestads Boulevard, er syv etager højt og rummer hovedsagligt kontorfaciliteter. I stueetagen er der bl.a. dagligvareforretning og rådgivningsbank. Ejendommen er ejet af PensionDanmark.

”Vi glæder os naturligvis til at byde velkommen til Pensionsstyrelsen til Ørestad Nord, der er et område præget af spændende arkitektur. Aftalen med Pensionsstyrelsen betyder også, at ejendommen nu næsten er fuldt udlejet – og det er meget tilfredsstillende i dette ellers lidt træge marked,” siger ejendomschef Karsten Withington Brink fra PensionDanmark Ejendomme A/S.

Ørestad Nord er Københavns videnscenter for kultur, medier og kommunikationsteknologi i kraft af universitetsdelen Søndre Campus, IT-Universitetet og hele DR komplekset med den spektakulære koncertsal. I dag rummer området 12.000 studerende, og der er 3.000, der går på arbejde i bydelen hver dag. Der er både cafe, fitnesscenter og dagligvarebutikker i området. Ørestad Nord har kun få ledige byggegrunde tilbage og er den mest udbyggede del af Ørestad.

Fakta om Metropolen i Ørestad Nord: 

Pressekontakt:

  • Direktionssekretær Rikke Mark Serup, Pensionsstyrelsen, T: 4177 8022, rms@penst.dk  
  • Ejendomschef Karsten Withington Brink, PensionDanmark Ejendomme A/S, T: 3374 8031
  • Kommunikationschef i By & Havn, Pernille Garde Abildgaard, T: 2916 0586

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206