ROYAL GOLF CLUB SÆTTER KRONEN PÅ VÆRKET

6. maj 2011

Området mellem Købehavn og Ørestads smukke natur har siden 2006 huset det store golfanlæg Royal Golf Club. På mandag d. 9. maj står anlæggets længe ventede klubhus færdig, som udgør sidste del af det store anlæg. Det arkitekttegnede klubhus indeholder både restaurant, wellness-center, lounges og en bar.


Kun fire kilometer fra den københavnske stenbro og lige bag Byparken i Ørestad City kan københavnerne svinge golfkøllerne på en 18 hullers- og en 9 hullers golfbane. På mandag sætter Royal Golf Club kronen på værket, når det nye, 3.000 m2 store klubhus åbner. Huset er tegnet af Arne Jacobsens gamle tegnestue Dissing+Weitling, der har tegnet bl.a. DR Byens Segment 2, Rambølls hovedkvarter og Copenhagen Towers i Ørestad.

Det nye klubhus bringer en række nye muligheder til golfelskere og Ørestads beboere. Huset indeholder blandt andet trænings- og fysioterapicenteret FYSIQ, Restaurant Royal, wellness-afdeling med sauna, spa, members lounge, players lounge og bar. Restaurant Royal bliver drevet af Martin Due, der allerede står bag restauranterne Kareten og Flakfortet.


Poul og Morten Sundberg foran det nye klubhus.

”Med det nye klubhus skaber vi de førsteklasses faciliteter, en mesterskabsbane har krav på. Her bliver alle tænkelige faciliteter, og vi glæder os til at byde både golfspillere og gæster fra fx Ørestad velkommen i vores flotte omgivelser,” siger Morten Sundberg, direktør i Royal Golf Club.

Golfcentret består af den internationale mesterskabsbane Royal Championship Course. Banen har 18 huller og ligger udsigt til både by og Ørestads smukke natur. Banen er forbeholdt de mest eksklusive medlemmer, mens ni huls-banen City Golf både har et billigt medlemskab og er åben for pay’n play-gæster.

Udover de to golfbaner har Royal Golf Club også en driving range med 72 båse og et golfakademi, hvor både nybegyndere og erfarne golfspillere kan få undervisning.

”Royal Golf Club og Ørestad har altid været til glæde for hinanden. Golfbanen er med sin placering lige i Ørestads baghave, mere end bare 9+18 huller. Det er en vigtig del af Ørestad og en attraktion i bydelen. Med det nye klubhus med restaurant og træningscenter bliver det kun forstærket,” siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.

 

Royal Golf Club ligger på Center Boulevard 4 i Ørestad, og du kan læse mere om faciliteterne på www.royalgolf.dk eller på Ørestads hjemmeside.

Pressekontakt:

Peter Presmann, By & Havn
E:. pep@byoghavn.dk
T: 3376 9800 / 2116 6847

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206