SØFEST I ØRESTAD SYD

6. september 2011

Der blev pjasket, grint og svedt i og omkring søerne i Ørestad Syd lørdag den 3. september. Alt fra waterballs og windsurfing til kajak og anderæs var på programmet, da Ørestad Kulturdage holdt søfest.


Med 8TALLET som baggrund og en strålende sensommersol over hovederne nød deltagerne til Ørestad Kulturdage livet omkring søerne lørdag den 3. september. Langs med søerne blev der spist popcorn, hoppet i hoppeborg og blæst sæbebobler. Samtidig var vandet fyldt med børn og voksne, som prøvede kræfter med de forskellige vandaktiviteter.

Gurli Stie besøgte Ørestad Syd med sin familie, og fra søkanten fulgte hun med i sine sønners aktiviteter på vandet.

”Jeg vidste slet ikke, der var de muligheder for at bruge vandet på den måde i Ørestad. Det er virkelig fedt, at man kan prøve sådan nogle ting. Det er jeg meget positivt overrasket over. Og sådan en dag som i dag, hvor vejret er godt, er det helt skønt,” siger Gurli Stie Gregersen.

Gurli Sties 13-årige søn Thor Stie Gregersen gik bogstavelig talt på vandet til Ørestad Kulturdage. Inde fra en af de store gennemsigtige badebolde kaldet waterballs hoppede han en tur ud på vandet.

 

”Det var helt vildt sjovt at være ude på vandet på den måde og prøve at gå på vandet, og også ret svært faktisk. Jeg har aldrig prøvet det før, og jeg vidste slet ikke man kunne prøve det herude, men da jeg så det, tænkte jeg bare, det skal jeg prøve,” siger Thor Stie Gregersen.

 

 
For 20 kroner kunne deltagerne adoptere en and til det store anderæs sidst på eftermiddagen. Overskuddet gik til bekæmpelse af malaria og UNICEFS arbejde for rent drikkevand i den tredje verden.

 
Tobias Trier gav koncert ved Cafe 8TALLET om eftermiddagen.


Under anderæset flød ænderne om kap med hinanden. De første 14 ænder vandt forskellige præmier. 
Den første and kommer i mål.

 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206