COOP CONVENIENCEBUTIK BLIVER TIL FAKTA Q

28. september 2012

Coops conveniencebutik med navnet C lukker - men genåbner som Fakta Q den 25. oktober 2012. Butikken ligger i bygningen Metropol på Njalsgade i Ørestad Nord.

 

C er blevet testet siden april 2010 med et koncept, hvor ideen fra starten var at kombinere convenience (bekvemmelighed i form af færdig eller næsten-færdige retter) med dagligvarer til supermarkedspriser. Konceptet er blevet positivt modtaget med mange kunder og tilfredsstillende omsætning af convenience-varerne, men for lille et salg af de almindelige dagligvarer, skriver COOP i en pressemeddelelse.

Fakta Q er en discountbutik tilføjet en række convenience-elementer: Friskbagt brød, cofee-to-go, sandwich og kolde drikke. Der er i løbet af de seneste knap to år åbnet i alt fem Fakta Q butikker og de oplever en særdeles positiv udvikling og antallet vil blive udvidet betragteligt i den kommende tid. 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206